Friske forårsruller er et let og lækkert bud på en god forret eller en knap så tung hovedret. Det er ganske enkelt, men kræver en lille smule fingersnilde.
Start med at ha' alle tingene snittet, kogt, stegt, hakket og lagt klar.
På billedet:
Viskestykke til at afdryppe rispapir på, skærbræt til at rulle på, tærtefad med næsten nykogt vand til at opbløde rispapirerne i samt diverse indhold til rullerne:
Kogte risnudler, tangsalat, peberfrugter, squash, gulerødder, forårsløg, avocado, sukkerærter og marinerede, stegte rejer.
Læg rispapiret i blød. Vandet skal dække hele "pladen".
Efter et kort øjeblik bliver rispapiret HELT blødt og er nu klar til at fyldes og foldes!
Fold ligesom en alm. forårsrulle, men sørg for at det er godt stramt - men uden at ødelægge rispapiret
Det færdige resultat!
Her serveret med den lækreste peanutdip, som blev lavet på slump:
Peanutbutter, sød chilisovs, et lille skvæt fiskesauce, lidt soya og et skæt limesaft. MUMS!
Tværsnit
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar