Ingredienser:
250 g. mel
3 tsk. bagepulver
50 g. blødt smør
300 g. sukker
½ tsk. salt
vaniljekorn fra en ½ stang
4 æg (stuetemp.)
2 dl. mælk
Kokos/karamelfyld:
130 g. smør
260 g. brun farin
125 g. kokosmel
3/4 dl. mælk
Fremgangsmåde:
Sigt mel og bagepulver sammen i en skål. Pisk smør, sukker, salt og vanilje sammen i en anden skål, til det er blødt og cremet. Pisk æggene i ET ad gangen. Sørg for at få pisket det godt sammen. Tilsæt halvdelen af melblandingen mens der piskes. Tilsæt mælken og pisk grundigt. Kom derefter det sidste mel i. Dejen hældes i bradepanden (ca. 38 x 24 cm) og bages i 20 min. på 200 grader.
Imens koges kokos/karamelsovsen til en jævn masse og smøres på kagen efter de 20 minutter. (tjek lige med en pind/kødnål at dejen ikke hænger ved). Kagen sættes nu tilbage i ovnen, der skrues op på 225 grader - i ca. 5 min.
Lad kagen køle af i formen.
Den færdige dej
Dejen bredes ud i en bradepande beklædt med bagepapir
Det færdige resultat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar