tirsdag den 17. september 2013

Lasagne med hakket kylling

La la la la laaaasagneee! Og ikke Knorr's Lasagne, nej nej! Det er SÅ nemt at lave sin egen lasagne som smager MEGET bedre end æsken fra Knorr. Dog skulle det denne gang gå lidt hurtigt, og jeg orkede ikke at stå at lave bechamelsovs fra bunden. Så LIDT snyd blev det til med en færdig-Mornay Sauce købt i Netto. 

Du skal bruge
1 finthakket løg
2 fed pressede hvidløg
Ca. 450g. hakket kylligekød - Eller andet dyr ;)
1 dåse tomater (hakkede & flåede)
Div. grøntsager i ca. samme str. tern/skiver; (Her er det smart at lege tøm dit køleskab!)
Jeg brugte: Gulerødder, bladselleri, broccoli, champignoner

Krydderier: Salt, peber, cayennepeber, sukker, tørret oregano, worcestershiresauce og et par dråber tabasco. Tilsæt evt. kulør for farvens skyld..

Desuden skal du bruge følgende: 
* Pastaplader (kan sagtens være friske!)
* Bechamel/mornaysovs
* Evt. revet ost til at drysse over til sidst

Fremgangsmåden ses i billedserien herunder

Løg og hvidløg svitses i olie

Det hakkede kød tilsættes og gennemsteges


Tomat, krydderier og evt. kulør tilsættes og koges op

Grøntsagerne koges med i ca. 5 minutter

Snydesovsen fra Netto

Opbygning: Først et lag kød i bunden

Så et lag plader


Og så et lag sovs.. Derefter gentages; Kød, plader, sovs... 


Mit øverste lag: Kød og sovs blandet lidt sammen. Her drysses osten ovenpå så vidt det ønskes

Smæk lasagnen i ovnen og start med at give den 30 min. på 200 grader varmluft.
Tjek med en gaffel om pladerne er møre. 

Lasagnen køles ca. 10 min. inden servering, da fyldet dermed hænger bedre sammen

Serveret med en simpel grøn salat, ristet brød og lidt ketchup 




Velbekomme!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar