mandag den 2. september 2013

Fyldt kyllingebryst med pesto-pasta

Ingredienser: (til 4 prs.)
4 kyllingebryst-fileter
1 bæger pikantost (el. lign.)

Tilbehør: 
Frisk pasta - kogt og vendt i rød el. grøn pesto
Blandet salat

Fremgangsmåde: 
Skær lommer i kyllingefileterne og kom ca. 2 tsk. pikantost i. Læg fileterne i et ildfast fad. Pensl med olie og drys med salt & peber. Steg i ovnen ved ca. 180 grader varmluft i ca. 45 min - eller til kyllingen tager farve. 
Undervejs kan du med fordel hælde lidt af væsken i fadet over fileterne. Væsken gemmes og bruges som skysovs til at hælde over kyllingen. 
Kog pastaen efter anvisning på pakken, sigt vandet fra og vend herligheden i en god omgang pesto. 

Tip: Du kan evt. prøve at vikle fileterne ind i bacon eller serrano/parmaskinke. Det giver et sprødt indslag, lækker smag sørger for at kødet ikke bliver for hurtigt tørt. 


Skær en lomme i brystfileterne

Lommen fyldes med ca. 2 tsk. pikantost, der glattes ud

Hæld/pensl olie over fileterne og de drysses med salt og peber

Den færdige omgang


Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar