Ingredienser: (til 4 prs.)
4 kyllingebryst-fileter
1 bæger pikantost (el. lign.)
Tilbehør:
Frisk pasta - kogt og vendt i rød el. grøn pesto
Blandet salat
Fremgangsmåde:
Skær lommer i kyllingefileterne og kom ca. 2 tsk. pikantost i. Læg fileterne i et ildfast fad. Pensl med olie og drys med salt & peber. Steg i ovnen ved ca. 180 grader varmluft i ca. 45 min - eller til kyllingen tager farve.
Undervejs kan du med fordel hælde lidt af væsken i fadet over fileterne. Væsken gemmes og bruges som skysovs til at hælde over kyllingen.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, sigt vandet fra og vend herligheden i en god omgang pesto.
Tip: Du kan evt. prøve at vikle fileterne ind i bacon eller serrano/parmaskinke. Det giver et sprødt indslag, lækker smag sørger for at kødet ikke bliver for hurtigt tørt.
Skær en lomme i brystfileterne
Lommen fyldes med ca. 2 tsk. pikantost, der glattes ud
Hæld/pensl olie over fileterne og de drysses med salt og peber
Den færdige omgang
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar