Lige for tiden er jeg helt pjattet med at få æg til morgenmad. Det varierer mellem spejlæg, scarmbled eggs og pocherede æg. Når man er en anelse forsigtig kan man lykkes med at lave en flot omelet - og ikke bare scrambled eggs..! Her kommer en lille how-to:
Ingredienser:
2 æg
Lidt forårsløg klippet i ringe
Salt
Peber
Muskat
How to:
Smid alle ingredienserne i en skål og tæv massen med en gaffel. Varm lidt olie på en slip-let-pande og kom massen på. Lad massen sætte sig indtil den ser ud som på billede nr. 3. Når massen har sat sig skal den foldes sammen på midten og steges til skorpen bliver let gylden. Fold igen, så omeletten bliver trekantet og server evt. med bakes beans og bacon/serranoskinke.
Olien varmes op og æggemassen står klar på sidelinjen
Når massen har sat sig skal den foldes på midten..
...Og steger lidt videre til skorpen er blevet flot gyldenbrun
Jeg tilføjede lidt baked beans og et par skiver stegt serranoskinke og dryssede med lidt basilikum
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar