Ingredienser:
2 æbler
3 pærer
Kanel
Dej:
125 g. blødt smør + lidt ekstra til at smøre tærteformen med
2 dl. havregryn
2 dl. mel
1 dl. sukker
Tilbehør: Skyr el. creme fraiche rørt op med vaniljesukker eller evt. vaniljeis
Fremgangsmåde:
Smør et fad med smør, skræl evt. frugterne (behøves absolut ikke, da der sidder mange gode vitaminer i skrællen). Skær frugterne i skiver og læg dem pænt i fadet. Drys kanel over - efter smag. Alle ingredienser til dejen æltes med klør fem og smuldres over frugterne. Jeg plejer at trykke dejen ned, så den er ensartet og fast.
Crumblen er også god med bare æbler alene - her skal du ca. bruge et kilo. Der kan med fordel drysses rosiner over også..
Tilbehør: Skyr el. creme fraiche rørt op med vaniljesukker eller evt. vaniljeis
Fremgangsmåde:
Smør et fad med smør, skræl evt. frugterne (behøves absolut ikke, da der sidder mange gode vitaminer i skrællen). Skær frugterne i skiver og læg dem pænt i fadet. Drys kanel over - efter smag. Alle ingredienser til dejen æltes med klør fem og smuldres over frugterne. Jeg plejer at trykke dejen ned, så den er ensartet og fast.
Crumblen er også god med bare æbler alene - her skal du ca. bruge et kilo. Der kan med fordel drysses rosiner over også..
Ingredienser (ca.)
Dejen er "smuldre-klar"
Frugterne i det smurte fad - drysset med kanel
Dejen kommes på - og trykkes flad, såfremt dette ønskes
Den bagte crumble
De bløde frugter og det sprøde "låg"
Nydes med kold skyr m. vaniljesukker
Velbekomme!
Hej :)
SvarSletHvor lang tid giver du den på hvor mange grader ?