Mayo:
Et bæger pasteuriseret æggeblomme
Sød fransk sennep
Eddike/citron
Salt
Neutral olie (majs/solsikke)
2 fed pressede hvidløg
Sørg for at alle ingredienserne har nogenlunde stuetemperatur, da det vil mindske risikoen for at massen skiller. Æggeblommer, sennep, salt og citron kommes i en skål og piskes rigtig godt sammen. Jeg er en snydepels og bruger håndmixeren.. Når massen er jævn kommes olien i dråbe for dråbe, så du kan nå at få pisket olien godt ind i æggeblommerne. Langsomt kan du begynde at hælde olien i, i en tynd stråle. Når du har den ønskede konsistens på din mayo skal den smages til med hvidløg, + evt. mere salt/sennep/citron.
Jomfruhummerhalerne kom i en alubakke med rapsolie, hele fed hvidløg og lidt forårsløg
samt et godt drys salt. Ude til venstre lavede vi lige et forsøg - som ikke var den store succes..
Franskbrød smurt med hvidløgsmayo og det fine hummer-kød på toppen - MUMS!
Til hovedret var der bovsteaks og grøntsagsspyd med champignon, squash og champignon
Ingen kommentarer:
Send en kommentar