Fasankødet smagte dejligt - faktisk smagte det mere af vildt end af fjerkræ..
Her følger en lille oversigt over hvordan det blev til:
Først brunede jeg bacon- og fasanstykkerne af i smør/olie
Så røg herlighederne i et ildfast fad med gulerødder, løg og hvidløg.
Derefter blev panden kogt af med lidt madlavningsfløde, som blev hældt i fadet. Fadet blev pakket ind i stanniol og sat i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.
Efter de ca. 20 minutter tog jeg fadet ud og siede væsken fra. Den gode stegesky fik en bouillonterning, vand og madlavningsfløde samt salt, peber og kulør. Den blev jævnet med lidt meljævning og fik slutteligt en klat ribsgele. Hurtig og NEM brun sovs!
Da vi gik all in på mormor-mad var tilbehøret kogte kartofler, gulerødder og blomkål.
Dog var der lige et bette hagl jeg ikke havde fundet, som skabte lidt ravage i tandsættet.. Avs!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar