Opskrift:
150g. grovhakket chokolade
150g. sukker (kan med fordel være brun farin eller en blanding)
150g. blødt smør
100g. havregryn
100g. mel
1 æg
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
evt. 2 spsk. vanillesukker (gerne hjemmelavet)
evt. ca. 50g. hasselnødder
Sørg for at alle ingredienser + remedier bliver stillet frem - især så æg og smør har samme temperatur.
Brug en takket kniv når du hakker chokoladen - det giver et bedre "greb" |
Start med at piske æg, sukker og smør sammen - jeg bruger håndmixeren |
Blandingen skal bare hurtigt bikses sammen - må endelig ikke blive for flydende! |
De tørre ingredienser blandes i |
Chokoladen tilsættes (og evt. nødder) |
Lav valnøddestore kugler og tryk dem flade |
Bag i ca. 10 min. ved 200 grader varmluft - til de er gyldne i kanten Køl af på en rist |
VELBEKOMME! :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar