Det betyder også at det er sæson for iskaffe! Jeg kan godt lide smagen af kaffe, men at drikke det varmt/skoldhedt? Det tror jeg aldrig, at jeg lærer.. Iskaffe derimod: Det er en HELT anden sag!
Her kommer fremgangsmåden:
Lufttæt beholder, stempelkande og stempelkaffe |
Jeg valgte en pose bønner med kyndig hjælp fra kaffe/the-ekspedienten i Salling |
Fyld godt med kaffe i, så det bliver en stærk kaffe |
Fyld vand på og følg anvisningen for trækketid på kaffeposen. Tryk derefter stemplet ned |
Hæld kaffen i beholderen og lad den køle af . Sættes derefter i køleskabet hvor den sagtens kan holde en uges tid. |
Nå kaffen er kold hældes mælk i efter smag.. Du kan evt. tilsætte en sirup for en rundere/anderledes smag. Disse er købt i Salling og hos Baresso |
Smid et par isterninger i: Evt. frys mælk i isterningeposer, da det dermed ikke bliver alt for vandet når de smelter. Tadaaaaa! Lige til at tage med ud i sommervarmen! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar