søndag den 10. november 2013

Nudelret med rejer og grønstager

For at få bugt med lidt halvtriste grøntsager kan man altid lave en god og hurtig omgang thaiføde! 
Lidt rejer fra fryseren blev hurtigt tøet op og renset og grøntsagerne blev snittet i passende strimler. Bring  ægnudler i kog og dræn når disse er "al dente". 
Svits grøntsagerne i lidt olie til de "klasker sammen" - skrab derefter massen lidt til side og kom soya og sød chilisauce i wokken og steg rejerne heri. 
Tilsæt nudler og få vendt det hele godt rundt. Smag til med fiskesauce, soya, sød chilisauce og evt. citron. 

Grøntsagerne svitses

Rejerne får et lille "hjørne" og steges i lidt sød chili og soya

De kogte nudler vendes i

Og vupti! Så var maden klar!


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar