mandag den 5. maj 2014

Glaseret hambugerryg

Mega 90'er og oldschool - men det smager jo skidegodt alligevel! Her følger en MEGET simpel og let opskrift på den velsmagende gris: 

Kog hamburgerryggen med vand så det dækker grisen - og kom evt. en håndfuld krydderier i. Jeg smed lidt stjerneanis, flerfarvede peberkorn og kardemommekapsler i vandet. Du kan med fordel også komme enebær, laurbær og nelliker i vandet. Hamburgerryggen skal opnå en kernetemperatur på 60-65 grader. 

Imens grisen bobler røres glaseringen sammen: 
3 spsk. brun farin
2 spsk. dijonsennep 
2 spsk. rasp

Da jeg havde kogt min hamburgerryg tog jeg den op af vandet og skar halvdelen af dyret i små tern og kom i fryseren, så der er til en omgang tarteletter med grønærter :) MUMS! Resten af kødet duppes tørt og kommes i et sølvpapirsforet fad og overhældes den dejlige brune sovs. Derefter er der kun ca. 10-15 minutter ved 250 grader og en lille hvilepause på 10 minutter inden du kan nyde din glaserede hamburgerryg. 

Jeg serverede den med lidt whiskysovs, ovnkartofler og sauterede grøntsager


Svinet koges

Svinet glaseres

Svinet er færdigbagt 

Og svinet anrettes..
90'er mad med abrikosvand! Det bliver ikke meget bedre! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar