tirsdag den 13. maj 2014

Tapas

Jeg har altid været fan af små hapse-madanretninger, og når der er travlt i hverdagen er det altid godt med lidt let og lækkert, som samtidig mætter! Desuden er det altid et hit til en tøseaften eller bare som en slags forret til et større selskab. 

Nedenfor følger en del billeder af forskellige anretninger og en liste over hvad man kan servere: 

Små snacks: 
Oliven
Asparges med serrano el. bacon - bagt i ovnen
Dadler med serrano el. bacon - bagt i ovnen
Grillede grøntsager (på glas - f.eks. pimientos piquillo)
Bagte champignoner
Melon/skinke-hapsere på pinde
Små frugtspyd
Saltbagte kartofler
Feta/vandmelon-spyd

Kød:
Serranoskinke
Chorizo - kan snildt steges let
Salami - eks. med fennikel el. andre ingredienser
Lomo

Ost: 
Manchego
Cheddar
Gouda
Emmentaler
Brie
Alpeost (eks. "Alpenzeller")
Rygeost
Alm. skæreost - eks. "Gammel Knas" el. "Vesterhavsost"
Blåskimmel

Dyppelse: 
Pesto - f.eks. både rød og grøn
Mojo
Marmelade/syltetøj

Tilbehør: 
Ristet ciabatta - prøv f.eks. både med/uden soltørrede tomater
Naanbrød
Ristet rugbrød
Hjemmelavet/bagerens knækbrød
Div. kiks

Pynt: 
Salatblade
Forskellige krydderurter
Frugt - evt. eksotiske sager som ananaskirsebær og stjernefrugt 











Ingen kommentarer:

Send en kommentar